Konstytucja wspólników

Price
Wewnętrzny
Get Started
This szkolenie is currently closed
Kurs Konstytucja wspólników przybliży Ci kwestię układania relacji pomiędzy wspólniczkami i wspólnikami w spółkach oraz projektach biznesowych. Paweł Korycki i Maciej Stępa, twórcy produktu Konstytucja Wspólników, opowiedzą Ci o zagrożeniach, jakie mogą Cię spotkać, gdy będziesz tworzyć spółki z innymi osobami. Przede wszystkim jednak dowiesz się, co trzeba ustalić na początku współpracy, aby Wasz biznes mógł działać skutecznie bez kłótni i konfliktów pomiędzy najważniejszymi osobami w biznesie – udziałowcami.

Maciej Stępa i Paweł Korycki pracują razem od 11 lat. Sprzedali swoje poprzednie firmy, co sprawiło, że zajęli się transakcjami M&A. Pomagają sprzedawać i kupować firmy na zlecenie klientów, doradzają, jak budować biznesy o jak największej wartości transakcyjnej i niestrudzenie edukują, że nie tylko idiota sprzedaje dobrze działający biznes. Zajmują się również doradztwem biznesowym w SilverUnicorns.pl, a dodatkowo mają biznesy takie jak: SprzedajFirme.com, CmentarzSpolek.pl, PivotPoint.pl – Dyrektorzy zarządzając oraz Investories.pl – Inwestycje powyżej 500 000 zł.  Na podstawie własnych doświadczeń i setek spotkań z klientami doradczymi stworzyli Konstytucję Wspólników, narzędzie do układania relacji pomiędzy wspólnikami w spółkach oraz projektach biznesowych.